RENAULT разкри подробности за иновативната си експериментална разработка EZ-FLEX, която е създадена

...
RENAULT разкри подробности за иновативната
си експериментална разработка EZ-FLEX,
която е създадена
Коментари Харесай

RENAULT EZ-FLEX: Устойчиво решение за градска логистика

RENAULT разкри детайлности за иновативната си пробна разработка EZ-FLEX, която е основана с концепцията да предложи едно вероятно решение на казуса с градската транспортна логистика по един иновативен и резистентен за природата начин.

От RENAULT характеризират EZ-FLEX като истински инструмент, който да бъде употребен от разносвачите на колета в градски условия, като от френската компания анонсират, че той ще бъде възложен за изпитания на разнообразни професионални организации в Европа, с цел да бъде събрана информация от използването му в реални условия.

С компактни размери и с изцяло електрическо задвижване, RENAULT EZ-FLEX е и свързан с околния свят автомобил, който е в положение да предложи решение на проблемите на доставците в забързаното и пренаселено всекидневие на градската среда.

С отлична маневреност, експерименталната разработка RENAULT EZ-FLEX е с съществени габарити дължина 3.86 м, ширина 1.65 м и височина 1.88 м, а товарното му пространство доближава внушителните 3 куб.м. Водачът има в допълнение улеснен достъп до интериора, може да разчита на отлична видимост както върху бордовата система, по този начин и на протичащото се на открито, а благодарение на цялостната синхронизация за мобилни телефони, непрестанно е свързан и осведомен за протичащото се около него.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР