Renault представи Trophy-версия на новото поколение Megane RS. Автомобилът е

...
Renault представи Trophy-версия на новото поколение Megane RS. Автомобилът е
Коментари Харесай

Най-мощният Megane RS

Renault показа Trophy-версия на новото потомство Megane RS. Автомобилът е основан за писта и има шаси Cup с по-твърди настройки на окачването и диференциал с машинален блокаж.



Под предния похлупак на Megane RS Trophy работи 1.8-литров турбодвигател с мощ 300 к.с. и 420 Нм (400 в колите с механична предавателна кутия). Ускорението от 0 до 100 с роботизираната трансмисия с два съединителя лишава 5.7 сек. - с една десета по-бързо от общоприетия RS, а оптималната скорост е 260 км/ч (вместо 255).



Оборудването на горещия хечбек включва 19-цолови джанти с гуми Bridgestone Potenza S001 (от следващата година ще се предлага тяхна олекотена версия, която тежи два кг по-малко), биметални спирачни механизми с апарати Brembo, по-твърди амортисьори, пружини и стабилизатори.



Шасито с четири управляеми колела е същото като в Megane RS. Срещу в допълнение възнаграждение Trophy може да се поръча със спортни седалки Recaro с тапицерия от алкантара.



Renault показа новия Megane RS във Франкфурт предходната есен. Автомобилът има хидравлични ограничители на сгъстяването в амортисьорите, телеметрична система и няколко работни режима на ръководещата електроника.












Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР