Renault е първият френски автомобилен производител в TikTok, най-динамичната и

...
Renault е първият френски автомобилен производител в TikTok, най-динамичната и
Коментари Харесай

Renault става първият френски автомобилен производител в TikTok

Renault е първият френски авто производител в TikTok, най-динамичната и новаторска обществена медия, където цели да показа всеки аспект от своята „ нова вълна “.

След като сплоти общности от почитатели във Фейсбук, Instagram, LinkedIn, Twitter и YouTube, Renault взема решение да се изяви в нова обществена медия - TikTok, платформа с милиарди консуматори и 167 милиона гледани видеоклипа на минута.

Като първият френски авто производител в платформата, Renault има за цел да завоюва по-младата публика и да приказва с потомство, което избира къси, завладяващи и занимателни видеоклипове.

СПЕЦИФИЧНА ДИГИТАЛНА СТРАТЕГИЯ
Стартирането на Renault акаунта се състоя по едно и също време със срещата на върха на ChangeNOW, създавайки опция за марката да концентрира първото си споделено наличие върху новия концептуален автомобил Scénic Vision. За лансирането Renault дефинира креативен жанр, съчетаващ езика на TikTok с първокласно заснемание на първите си видеоклипове за платформата.

През идващите седмици потребителите на TikTok ще могат да открият редица видеоклипове, основани в типично енергичния жанр на платформата, представящи всички нови артикули на Renault, както и специфични акции, изпълнени в съдействие със основатели на наличие. Страницата на Renault в TikTok ще даде на потребителите взор зад кулисите на огромни събития.

Това решение потвърждава още един път интереса на Renault да се утвърди като новаторска, неконвенционална и известна марка, постоянно подготвена да стъпи в новите полета, формиращи културата както на сегашното, по този начин и на бъдещето.

ПРИСЪСТВИЕ В РЕДИЦА ПЛАТФОРМИ
С профили във Фейсбук, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube в продължение на години и към този момент TikTok, Renault уголемява цифровото си наличие, отваряйки профил и в Pinterest, обществена мрежа с повече от 400 милиона дейни консуматори на месец и водач в региона на обществения маркетинг и търговия.

В тази мрежа марката ще споделя най-красивите фотоси на своите модели и активации за частни и професионални консуматори, които употребяват платформата всекидневно, с цел да се въодушевяват, да са в крайник с интернационалните трендове и да търсят нови артикули или хрумвания.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР