Renault България потвърждава участието си на Автомобилен салон София и

...
Renault България потвърждава участието си на Автомобилен салон София и
Коментари Харесай

ПРЕМИЕРА НА MEGANE E-TECH ELECTRIC НА ЩАНДА НА RENAULT НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

Renault България удостоверява присъединяване си на Автомобилен салон София и разкрива първия модел, който марката ще изложи на щанда си - новият Megane E-Tech Electric. Въплъщение на „ Новата вълна “ на Renault и първият модел на стартегическия проект Renaulution, Megane E-Tech Electric ще бъде предпремиерно показан на посетителите на Автомобилен салон София преди формалното си лансиране през септември.

Renault удостоверява присъединяване си на Автомобилен салон София 2022, който ще се организира от 3 до 12 юни в Интер Експо Център. Марката е подготвила вълнуващи изненади на щанда си като главен фокус ще бъде премиерата на Megane E-Tech Electric, бележещ наелектризиращо начало на нова епоха за Renault.

Посетителите на Автомобилен салон София ще имат опция предпремиерно да се срещнат с всички новости на Renault, показани за първи път в Megane E-Tech Electric - нова платформа CMF-EV, отдадена на електрически автомобили, нови усъвършенствани системи в помощ на лидера, нов OpenR екран с повърхност от 774 см², нова мултимедийна система OpenR Link, създадена взаимно с Гугъл, нова озвучителна система Harman Kardon и още доста други.

От през днешния ден Renault стартира акция, в границите на която поетапно ще разкрива всички забавни новости, които марката е подготвила за посетителите на Автомобилен салон София.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР