Renault България обяви цените и спецификациите на дългоочаквания нов елхечбек

...
Renault България обяви цените и спецификациите на дългоочаквания нов елхечбек
Коментари Харесай

Renault Megane E-Tech Electric тръгва у нас на цена от 69 190,00 лв

Renault България разгласи цените и спецификациите на дълго чакания нов елхечбек Megane E-Tech Electric. Цените стартират от 69190,00 лева Тази начална цена ще ви обезпечи Megane E-Tech Electric с мотор със 130 к.с., задвижване на предните колела, 40 квтч батерия, която е инсталирана под пода и пробег до 450 км.

Този пакет акумулатори може да се зарежда със скорости до 85 кВт от бърза DC зарядна точка, само че доста по-важното за повече водачи е, че може да се зарежда и с 22 кВт AC мощ, което значи, че Megane може да се зарежда много бързо от по-достъпни, повече многочислени крайпътни точки за зареждане.

Три са предлаганите версии – базовата equilibre - 69190,00 лева /18-инчови алуминиеви джанти Oston, камера за паркиране на заден ход, смяна на режима на шофиране посредством пера на кормилото, репликация на смартфон/, techno - 83300,00 лева /3D LED задни светлини с динамични задни мигачи, централна подпора с място за предпазване и плъзгащ се подлакътник, дву-зонален автоматизиран климатик и iconic на цена от 92300,00 лева /20 “ алуминиеви джанти Enos, ризница F1 blade в цвят warm titanium, електрическо контролиране на предните седалки в 6 направления с масаж, 12 " openR link мултимедия: навигация, вградени Гугъл услуги, Harman Kardon премиум аудио.

Втората батерия е с потенциал до 60 кВтч батерия, която уголемява пробега с едно зареждане до и която също по този начин идва със доста повече мощ с помощта на електрически мотор с 220 к.с. Можете да зареждате тази по-голяма батерия с до 130 кВт от непрекъснат ток, само че още веднъж резервира брилянтната 22 квт AC система за зареждане.

Стандартното съоръжение за базовия модел Equilibre включва 18-инчови алуминиеви джанти, напълно LED фарове, тапицерия от черен плат, в това число покрито с плат горно табло, околно осветяване, климатик, електрически прозорци с едно допиране, отопляем волан, отопляеми предни седалки, помощник за паркиране откъм гърба, камера за назад виждане, 12,3-инчов инструментален панел, девет-инчов OpenR инфоразвлекателен екран с навигация, Android Auto и Apple CarPlay, свързани услуги, в това число софтуерни актуализации по въздуха, аудиосистема Arkamys с четири високоговорителя и два предни USB-C портове.

Базовият модел се предлага и със общоприет кабел за зареждане Mode 3 (този от който се нуждаете за публични точки за зареждане), както и доста съоръжение за сигурност и усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера, в това число предизвестие за разстояние, различаване на пътни знаци, автоматизирано спешно прекъсване с помощник за кръстовища, в това число предизвестия за пешеходци и велосипедисти, круиз надзор с ограничител на скоростта, предизвестие за унесеност на лидера, помощник за поддържане на лентата при незабавни случаи с разкриване на срещуположен трафик и завършек на пътя, помощник при тръгване по надолнище и незабавно електронно повикване.

Надстройването до модела Techno дава адаптивен круз надзор с ограничител на скоростта и центриране в лентата, различаване на пътни знаци с попречване на превишена скорост, различаване и интервенция в мъртвата точка, предизвестие за напречен трафик откъм гърба със задно автоматизирано прекъсване и помощник за паркиране начело и откъм гърба. Моделите Techno се оферират и с 20-инчови алуминиеви джанти, изцяло адаптивни LED фарове с автоматизирани дълги/къси светлини, предни и задни присъщи светлини с динамични мигачи, контрастни странични огледала и антена с перка на акула.

Интериорът е със сива и черна тапицерия, направена от синтетична кожа и рециклирани материали, тонирани задни стъкла, огледало за назад виждане без рамки с автоматизирано затъмняване и многочувствителни персонализирани режими на шофиране с 48-цветно околно осветяване. Добавени са също двузонов климатроник, автоматизирани чистачки, височина и електрическо контролиране на лумбалната седалка както за лидера, по този начин и за предния пасажер, цялостната гама от услуги на Гугъл, в това число Гугъл Assistant, Maps и Play store, безжично зареждане на смарт телефон, усъвършенствана аудио система Arkamys с шест високоговорители и два инсталирани откъм гърба USB-C врата.

И най-после iconic получава друг жанр джанти от 20-инчова алуминиева сплав, както и златна добавка за оформяне в жанр F1, до момента в който интериорът получава аудио система Harman Kardon с девет високоговорителя, интелигентно огледало за назад виждане и система за 3D камери за околно виждане.

Новият електрически Megane е първият напълно електрически модел, който се възползва от мощно рекламираната тактика „ Renaulution “, въведена от изпълнителния шеф на Renault Лука Де Мео. Базиран е на същата платформа CMF-EV като новата Ariya на Nissan (въпреки че е по-малка кола от Ariya) и се предлага с високотехнологични функционалности като основана на Гугъл система за информация и развлечения.

Той също по този начин носи новата емблема на Renault, където фамозното лого с форма на елмаз към този момент е плоско и в действителност наподобява като това, което е било инсталирано на всички тези остарели Renault 4s от 70-те и 80-те години на предишния век. Съответно, идващите модели, които ще последват тактиката Renaulution, ще бъдат новото, само че в ретро жанр Renault 5 EV и идното електрическо възобновление на Renault 4.

И най-после малко обстоятелства от къс тест драйв - пробег София-Велинград-Батак-Пещера-Пловдив - 18,6 кВт на 100 км. Пловдив-София - 150-160 км/ч - 19,9 кВт на 100 км...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР