RENAULT анонсира подробности за изключително интересна своя инициатива, реализирана в

...
RENAULT анонсира подробности за изключително интересна своя инициатива, реализирана в
Коментари Харесай

RENAULT превръща емблемите си Renault 4, Renault 5 и първото Twingo в електромобили

RENAULT анонсира детайлности за извънредно забавна своя самодейност, осъществена в съдействие с компанията R-FIT, която дава опция на притежатели на емблематични модели като Renault 4, 5 и първото потомство на Twingo, да вдъхнат нов живот на своите любимци посредством подмяната на класическата им задвижваща система с напълно електрическа.

От Renault споделят, че комплектът за преработка на Renault 5 ще бъде пуснат в продажба във Франция през септември тази година, а този за Twingo ще бъде стартиран по-късно.

Първи от трансформацията ще могат да се възползват притежателите на емблемата 4L, като създаденият комплект ще бъде разполагаем за поръчка онлайн още на 1 февруари на цена от 11 900 евро.

В комплекта за преработка на " четворката ", който идва с двугодишна гаранция, са включени електромотор, LiFePO4 батерия и спомагателен уред за наблюдаване на заряда на батерията, като истинското осъществяване на механичната трансмисия остава непроменено.

В напълно електрическо осъществяване Renault 4 ще предложи опция за изминаването на към 80 километра, а за презареждането на батерията в домашни условия ще бъдат нужни към 3 часа и половина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР