Рената Ведел от неголямата община Валдсолмс в германската провинция Хесен,

...
Рената Ведел от неголямата община Валдсолмс в германската провинция Хесен,
Коментари Харесай

Пенсионерка завеща на съседите си над 6 милиона евро

Рената Ведел от неголямата община Валдсолмс в немската провинция Хесен, която умря предходната година, е завещала на жителите на общината 6,2 милиона евро, заяви уеб сайтът на Валдсолм, представен от БГНЕС.
съставлява банкова сметка, акции, полезности, жилище и имущество. Кметът на общината Бернд Хайне призна в изявление за изданието Hessenschau, че в началото не повярвал в размера на сумата. „ Отначало мислех, че е изпусната запетая ”, сподели тя. Хайне добави, че парите ще отидат за публични обекти и инфраструктура, в това число за велоалеи, басейн, детски градини и сходни неща.
 Издирват скрито наследство на Майкъл Джексън от 2006-та година Издирват скрито наследство на Майкъл Джексън от 2006-та година
Майкъл Джексън има скрито наследство. То било написано през 2006 година Твърденията са на някогашният му управител - Реймон Бейн пред " Индипендънт...
Рената Ведел и мъжът Алфред са живели в общината от 1975 година. След гибелта на мъжа й през 2016 година тя живяла в старешки дом във Франкфурт и помина през декември 2019 година на 81-годишна възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР