Ремонтните бригади на столичния кмет Йорданка Фандъкова, които кандидатстваха за

...
Ремонтните бригади на столичния кмет Йорданка Фандъкова, които кандидатстваха за
Коментари Харесай

Весели празници със сюрпризите в играта Asphalt на Столична община!

Ремонтните бригади на столичния кмет Йорданка Фандъкова, които аплайваха за Книгата на върховете "Гинес " с най-продължителния ремонт на ул. "Граф Игнатиев " този път приготвят разнообразни коледни и новогодишни изненади за жителите и гостите на София.

Една от тях е реализирането на известната онлайн-игра Asphalt 8: Airborne - Fun Real Car Racing Game онлайн, по столичните улици. Как се прави това, излиза наяве от фрагмента от кръстовището на улиците "Цар Самуил " и "Неофит Рилски ", което е изцяло готово да посрещне искащите да се включат в рисковата игра.

Тя подвига адреналина на водачи и пешеходци с идентичен триумф. За тази цел ремонтните експерти изрязват асфалта по столичните улици в верни дълбоки квадрати, с остри ръбове, които играещите водачи би трябвало да преодолеят, без да спукат гума, скъсат рейка, кормилна щанга или да спраскат тампони. Условията остават същите даже и след привършването на ремонта.



В непосредствена непосредственост до изрязания в някаква форма асфалт, се структурира водоканална шахта, чийто чугунен похлупак е пропаднал и се е образувала дълбока дупка. Наличието на шахтата в допълнение подвига адреналина на играещите онлайн водачи, които би трябвало да проявят забележително майсторство, с цел да избегнат трудностите пред колите им.

За присъединилите се в играта пешеходци общината е подготвила същински сърпрайз. Изгорелите лампи на уличното осветяване няма да бъдат заменени, под претекст да се видят по-добре коледните и новогодишни фойерверки. Така пешеходците ще попадат в клопките на играта Asphalt 8, като би трябвало да проявят смелост, дарба да оцеляват и досетливост, с цел да не свършат играта в травматологията на "Пирогов ".

А за укрепване на чувствата, по традиция Министерство на вътрешните работи ще остави търговците на пиротехника без надзор, с цел да заложат по тъмните улици из София самоделни взривни устройства, бомби от бронз и миниум, мощни пиратки и други гърмящи джаджи. За неповторимата празнична атмосфера както постоянно ще допринесат и безредните изстрели от всевъзможен тип огнестрелно оръжие, притежавано от народонаселението, зад тила на Министерство на вътрешните работи.

Очакваме ви в играта Asphalt 8, онлайн, в София!

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР