Ремонти по луксозните домове на телефонни измамници са извършвали обвинените

...
Ремонти по луксозните домове на телефонни измамници са извършвали обвинените
Коментари Харесай

Касапите от Негован са ремонтирали къщите на хора от ало мафията

 Ремонти по първокласните домове на телефонни измамници са правили упрекнатите за двойно ликвидиране Пламен Шляпашки и Георги Начев. Те са били майстори в жилище на един от арестуваните телефонни измамници при акцията във Ветово. Въпросното муле на ало терористите е имало близки връзки с един от двамата упрекнати за разчленените трупове на семейство Атанасови, открити край Негован, заяви в ефира на bTV началникът на бранш " Измами " към Групово дело " Национална полиция " гл. контрольор Златка Падинкова.

Веднага откакто бандата от Ветово е разрушена, лъсват връзките на един от арестуваните с ало терористите. Те са комуникирали освен по бизнес, само че и на подмолно равнище, като майсторът е помагал на мулето да придвижи пари от незаконна активност в Румъния. Затова и сега проверяващите откриват дали мулето е било наясно с пъкления проект на Шляпашки и Начев да унищожават Йордан и Марияна Атанасови. 

Двойката пенсионери бяха разстреляни в дома си в София и по-късно разчленени. Труповете им бяха натикани в бидони, а част от останките - разхвърляни край язовира в Негован. Причината за двойното ликвидиране са желанията на Начев и Шляпашки да присвоят пари на фамилията от продажба на парцел. Двамата майстори и преди са ремонтирали жилища на семейство Атанасови, като полицията ревизира дали не са забъркани и в други закононарушения. 

Мъжете са престъпно проявени. Съдът отхвърли да ги пусне под домакински арест, тъй като може да се укрият. Начев и Шляпашки си трансферира виновността за двойното ликвидиране. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР