Ремонти доведоха до хаос на магистрала Тракия“. През почивните дни

...
Ремонти доведоха до хаос на магистрала Тракия“. През почивните дни
Коментари Харесай

Хаос с трафика на „Тракия“ за пореден ден

Ремонти доведоха до безпорядък на автомагистрала „ Тракия “. През почивните дни там се образува километрично запушване, а водачи ни алармираха, че са чакали с часове преди да влязат в столицата. Задръстване имаше и през днешния ден.

От АПИ обявиха за , че се постанова придвижването сред 11-и и 16-и километър да се реализира в платното за Бургас поради гаранционен ремонт на фугите на мостови уреди. И приканиха водачите за самообладание, защото нямало по какъв начин работата да се прекрати и било нужно време за набиране на здравина на бетонната структура.

Другият спорен сектор е при мостовото оборудване на 20-и километър в посока Бургас. Там обаче не приказваме за плануван, а за незабавен спешен ремонт. Много от водачите попитаха за какво ремонтите са почнали със старта на летния сезон. В неделя в задръстването попада Борис, който пътува от Асеновград към София.
„ Цялото разстояние ми излезе 4 часа. Това, което се случи през вчерашния ден, беше в действителност фрапантно ”, разяснява мъжът.

Добавя, че най-тежко било ситуацията след „ Траянови врата “. Движението е отбито в платното за Бургас.

„ Работници не видях. В интернет написа, че трябвало да се сменят мантинели ”, разясни той.

А напрегнатата конюнктура довела до произшествие. „ Видях кола, чиято предна част беше сплескана. Някой евентуално не е спазил дистанцията ”, разясни мъжът.

Вълна от мнения заля обществените мрежи. В изнервената конюнктура хората подходиха с комизъм. „ Астрономическото лято настава в първата неделя с километрична запушалка на „ Тракия “, написа консуматор.

Днес някои от водачите нарушиха разпоредбите и навлязоха в спешната лента. Транспортният безпорядък сътвори усложнения и за придвижването на колите за спешна помощ. Заради почналия деен летен сезон от Пътната организация са изискали от фирмите-изпълнители да работят по най-ключовите трасета единствено в делнични дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР