Ремонт за 1 милион направи певецът Филип Киркоров и то

...
Ремонт за 1 милион направи певецът Филип Киркоров и то
Коментари Харесай

Филип Киркоров с дом за милион

Ремонт за 1 милион направи артистът Филип Киркоров и то единствено за една стая. Изпълнителят с български корени реши да придаде нов образ на спалнята на сина си, само че ремонта му излезе златен, научи HotArena.

Ремонтът траял тъкмо 10 дни, а резултатът е налице.

За интериора на помещението е нает специфичен дизайнер, а стаята е обзаведена по финален вик на модата.
Под зоркото око на изпълнителя, майстори пребоядисаха стените, а подът е от мрамор и със специфична украса в средата, която наподобява на килим. Огромен полилей краси тавана, а в детската има още диван и голямо легло на стойност 911 00 рубли, или към 24 000 лв..

На един от рафтовете пък са подредени кристални футболни топки, а над тях е портретът на кумира на дребния Мартин – Лео Меси.

„ В изолацията имам повече време да съм у дома. Реших, че в този момент е моментът да направя козметичен ремонт на дома си ”, споделя Киркоров, написа " България през днешния ден ".

Роденият във Варна реализатор реши да показа с почитателите и коя е най-ценната му движимост. Той сподели големия си дрешник, както и обичаната си сбирка от обувки.

„ Разпродавам част от нещата си. Някои костват по 1 – 2 милиона рубли. Знам, че няма по какъв начин да взема тези пари в такива времена на рецесия. Единствено не мога да се разделя с един доста специфичен суичър за мен. Струва ми съвсем 21 милиона рубли, само че е на „ Долче и Габана ” и с него бях облечен в клипа към песента „ Роман ”. Мисля, че ми носи шанс, споделя Киркоров.

Иначе той зарадва децата с в действителност неповторима изненада за 1 юни. Подари им малко куче за празника. Животното е доста скъпа порода, а малчуганите на Киркоров не се отделят от четириногото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР