Рекордьорът по мачове за националния отбор на Холандия Уесли Снайдер

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на Холандия Уесли Снайдер
Коментари Харесай

Уредиха подобаващ бенефис за рекордьор на Холандия

Рекордьорът по мачове за националния тим на Холандия Уесли Снайдер ще получи полагащото му се изпращане с екипа на "лалетата ". От локалната федерация оповестиха, че е ясно по кое време ще се състои бенефисът му.

Полузащитникът ще облече за финален път фланелката на родината на 6 септември в контрола с Перу на "Амстердам Арена ". Точно от това оборудване полузащитникът потегли към огромния футбол и там ще завърши с Холандия.

Снайдер разгласи отдръпването си от представителния отбор през март след среща със селекционера Роналд Куман и мнозина чакаха бенефисът му да е в контролите с Англия и Португалия в края на същия месец.

Но това не се случи и се стигна даже до въпроси дали Снайдер надали не е пропуснат от федерацията. Но против Перу на 6 септември той ще облече за 134-и и финален път националната фланелка.

"Много съм благополучен от тази алтернатива. Това е сбогуването, за което съм си мечтал, нещо сходно на Лукас Подолски и Германия. Ще мога да кажа "сбогом " на тим, който ми е непосредствен до сърцето и на място, което също е запечатано там. Нямам самообладание да се забележим ", показа Снайдер на уеб страницата на федерацията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР