Рекордно количество недекларирана валута е задържана вчера на ГКПП Капитан

...
Рекордно количество недекларирана валута е задържана вчера на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Над 1,5 млн. евро задържаха на ГКПП Капитан Андреево

Рекордно количество недекларирана валута е арестувана през вчерашния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". В лек автомобил митничарите са разкрили над милион и половина евро.

Парите са били скрити в 8 плика, а в колата е пътували семейство с 18-месечно бебе. Това не е първият случай, в който трафиканти се пробват да заблудят митничарите като употребяват деца. Само от началото на годината на " Капитан Андреево " е арестувана валута на стойност над 10 милиона лв..

" За първи път се придвижва толкоз огромно количество валута в лек автомобил. Самият лидер е декларирал, че парите са добити от продажбата на рейсове, които са благосъстоятелност на татко му и е носил парите в Турция за закупуване на жилище ", съобщи Мария Кирилова - заместник-районен прокурор на Хасково.

" Основният маршрут на валутата, който задържаме на " Капитан Андреево " е от посока Западна Европа към Турция. Основната валута, която се задържа това са долари, английски паунди, евро ", съобщи Георги Господинов - шеф на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР