Рекордните 7 и половина милиона ваксинации за ден регистрира , съобщиха

...
Рекордните 7 и половина милиона ваксинации за ден регистрира , съобщиха
Коментари Харесай

Индия с рекорден брой ваксинирани за ден

Рекордните 7 и половина милиона имунизации за ден регистрира , оповестиха осведомителните организации. Това стана след смяна в политиката, която улесни процеса на имунизация.

Индийските щати отвориха места за всеобщи имунизации в учебни площадки, аудитории и други уреди, откакто безплатният повод на държавното управление за ваксиниране против COVID-19 се разшири за всички на възраст над 18 години, съобщи БНР.
 Индия разхлабва рестриктивните мерки, само че се готви за трета вълна Индия разхлабва рестриктивните мерки, само че се готви за трета вълна
Властите в индийската столица оповестиха отчасти унищожаване на рестриктивните мерки, наложени през април на фона на внезапно повишаване на броя на...

Досега по-малко от 5 на 100 от популацията на Индия, което е 1 милиард и 300 милиона, са изцяло имунизирани. Около 282 милиона души са получили най-малко една доза от двете ваксини, утвърдени за незабавна приложимост през януари.

Междувременно стана ясно, че СЗО основава софтуерен център за произвеждане на РНК ваксини в Южна Африка, заяви шефът на организацията Тедрос Гебрейесус, представен от " Ройтерс ". В консорциума ще вземат участие локални компании, като чиновниците им ще преминат нужното образование, с цел да стартират производството на ваксини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР