Рекордна 32-ра вливка хиалурон си инжектира гордата притежателка на най-големите

...
Рекордна 32-ра вливка хиалурон си инжектира гордата притежателка на най-големите
Коментари Харесай

Става страшно: БГ Барбито с рекордна 32-ра вливка

Рекордна 32-ра вливка хиалурон си инжектира гордата притежателка на най-големите устни в света, видя HotArena.



В първия ден на декември българското Барби Андреа Иванова прави двойна намеса, като ще се " подреди " и с още една доза от същия материал в брадичката, която би трябвало да стане по-заострена и завършена по тертипа на същинската кукла Барби.

Това показа пред " България Днес " бургазлийката, която скоро публично би трябвало да приключи " Немска педагогика " в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Двете инжекции са предколеден подарък за Андреа от самата нея, а идващите най-вероятно ще бъдат след Нова година.

" Планирам да стана по-отговорна през 2023 година, тъй като постоянно съм доста разсеяна. Както и да съм по-дисциплинирана във фитнеса, на който ще акцентира ", разкри русокоската, която се прочу в целия свят.

За празничните дни в края на годината студентката ще се прибере в родния Бургас при родителите си, където по традиция ще се събере цялата фамилия и ще си разменят дарове.

" Не са доста съгласни с моята трансформация, само че са приели, няма по какъв начин. Не желаят да са под прожекторите, на мен са оставили тази чест ", споделя Андреа, която няма да води кандидат-зет у дома за Коледа, тъй като още не е срещнала принца.

" Харесвала съм разнообразни видове мъже през годините, нямам прецизен аршин за външен тип и държание. Размерът няма значение, а техниката. Не е значимо какъв брой е огромно мъжкото достолепие, а по какъв начин се употребява, както се споделя ", показва за край БГ Барбито.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР