Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени

...
Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени
Коментари Харесай

Повече сигнали за НЛО заради COVID-19

Рекорден брой известия за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията до момента. От елементи това се дължи на обстоятелството, че хората са разполагали с повече свободно време, а от други - и на системата от мини-сателити „ Старлинк “ на Илон Мъск, които минаха и през нашата страна.

Уфологът инж. Веселин Боянов разяснява пред Bulgaria on air, че има повишен брой сигнали за НЛО, само че в множеството пъти хората не са наясно какво е тъкмо.

"Да, има такова нещо в последните месеци имаше доста наблюдения на разнообразни обекти. В общи линии обикновено е летните месеци да се появяват такива неща. Много хора не са осведомени и не са следени за спътниците. Те бяха прекомерно забавни за наблюдаване. Хората се бъркаха ", разяснява той.

36 извънземни цивилизации има в нашата вселена

На въпрос по какъв начин в действителност наподобява НЛО, експертът сподели:

„ Трябва да разберем какви са неговите характерности. Когато пренебрегваме това, което познаваме, за нас всичко останало е НЛО. Няма тъкмо какво да се каже “.

Той уточни, че за НЛО може да се считат сребристи сфери, които не са нито аероплан, нито различен прочут ни летателен обект. Такива сфери се следили и у нас.

По думите му обаче няма научни доказателства за различен тип живот, само че не са и тайни теории.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР