Рекорден брой са гледанията на виртуалния тур на ОИ Старинен

...
Рекорден брой са гледанията на виртуалния тур на ОИ Старинен
Коментари Харесай

Виртуален тур в къщата на Хиндилян събра рекордни гледания

Рекорден брой са гледанията на виртуалния тур на ОИ " Старинен Пловдив ", оповестиха от общината. Само за пет дни близо 20 000 души са гледали онлайн разходката, която екипът на ОИ " Старинен Пловдив " направи в къщата на Степан Хиндлиян. Турът, който се организира на 3 април 2021 година, беше във връзка 52 години от основаването на Управление " Старинен Пловдив " и беше излъчен от Facebook страницата на института.



Инициативата провокира огромен отзив и десетки мнения. Виртуалната обиколка събира най-вече гледания от Пловдив, Асеновград, София, Варна, Кърджали и Бургас, измежду феновете са и Facebook консуматори от Канада, Англия и Белгия. Зрителските отзиви отбелязваха отличното положение на обекта, който е монумент на културата. Адмирации получи и уредника Мария Колева, която влезе в ролята на виртуален гид.

" Няма интензивност и изпитание, което да не си коства, с цел да разпространяваме магичните места, потайностите и хубостите на нашия древен град по един нов метод ", е коментирал шефът на ОИ " Старинен Пловдив " Богомил Грозев, представен в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР