Рекорден брой електрифицирани пътнически автомобили е регистриран в Словакия през

...
Рекорден брой електрифицирани пътнически автомобили е регистриран в Словакия през
Коментари Харесай

Все повече електромобили в Словакия

Рекорден брой електрифицирани пътнически коли е регистриран в Словакия през предходната година, което съставлява 11,8% от всички нови пътнически моторни транспортни средства (категория M1). Това демонстрира статистика, оповестена от словашката Асоциация на автомобилната промишленост, съобщи БГНЕС.
Въпреки че през 2020 година в Словакия са закупени по-малко транспортни средства, нарастването на закупените електрически коли е подкрепено от държавни дотации, обявиха от асоциацията.
 Електромобилите ще се зареждат за 5 минути Електромобилите ще се зареждат за 5 минути
Няколко китайски компании стремително създават нови акумулаторни акумулатори с впечатляващи характерности, само че те бяха изпреварени от израелс...
За да насърчи продажбите на електрически коли, министерството на стопанската система на страната даде 5,2 милиона евро през 2016 година като държавни дотации - 5 000 евро за самостоятелна покупка на електрическа кола и 3 000 евро за хибрид. За съпоставяне, министерството даде дотации на стойност 5 милиона евро през предходната година с 8 000 евро за самостоятелна покупка на електрическа кола и 5 000 евро за хибрид.
Третият кръг на държавна поддръжка - който министерството не чака да започва тази година - ще бъде финансиран от средствата на Европейски Съюз, отпуснати за програмния интервал 2021-2027. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР