Рекламните паузи ще станат норма за видеоклиповете от 27 юлиВлогърите

...
Рекламните паузи ще станат норма за видеоклиповете от 27 юлиВлогърите
Коментари Харесай

Промени в YouTube ще направят по-богати влогърите

Рекламните паузи ще станат норма за видеоклиповете от 27 юли

Влогърите в YouTube ще могат да разчитат на повече доходи от реклама в клиповете си
(снимка: CC0 Public Domain)

В най-скоро време Гугъл ще стартира да пуска повече реклама във видеоклиповете в YouTube. Очаква се смяната да влезе в действие на 27 юли, заяви тематичният уеб страница 9to5Google.

Сега в множеството клипове в YouTube рекламните видеа се вмъкват в самото начало. Реклами обаче могат да се слагат и в средата на видеоклипа. В близко бъдеще екипът на YouTube ще смъкна рестриктивните мерки за „ рекламна пауза ” в средата на видеоклипа.

Според настоящите сега правила, видеоклипът би трябвало да е с дълготрайност минимум 10 минути, с цел да се вмъкне „ рекламна пауза ” в него. Новите правила ще разрешат проникване на реклами в средата на видеоклипове с дълготрайност от 8 минути.
още по тематиката
Друга подготвяна смяна е още по-важна: Гугъл задейства по дифолт „ рекламна пауза ” в средата на клиповете за всички видеа, които подхождат на разпоредбите на услугата за този формат на реклама.

„ Рекламни паузи ” ще бъдат включвани както в нови, по този начин и в остарели видеоклипове. Освен това настройката ще бъде задействана даже за тези видеоклипове, в които създателите по-рано са решили да не включват „ рекламни паузи ”.

Авторите и основателите на наличие обаче могат след това ръчно да деактивират този тип реклама. Новите правила и настройки на YouTube Studio ще влязат в действие от 27 юли т.г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР