Режисьорът Тод Филипс заяви, че неговият филм Жокера ще се

...
Режисьорът Тод Филипс заяви, че неговият филм Жокера ще се
Коментари Харесай

Потвърдено е! "Жокера" ще има продължение

Режисьорът Тод Филипс съобщи, че неговият филм " Жокера " ще се снабди с продължение.

Кинодеецът е имал среща с ръководителя на " Уорнър брос " - Тоби Емърик, с който са разискали фотосите на втората част на лентата.

Филипс е изискал позволение за основаването на нови истории с персонажите от вселената на Ди Си комикс. Според изданието, на режисьора са му разрешили да снима още един план.

Очаква се в новата продукция основната роля на Жокера още веднъж да бъде поверена на Хоакин Финикс. Преди време самият артист също заприказва за вероятно продължение на кино лентата.

" Дълго преди " Жокера " да тръгне по кината или да имаме концепция дали ще бъде сполучлив, разговаряхме с Тод за вероятни продължения. Още през втората или третата снимачна седмица го попитах дали може да стартира да работи над продължение, защото има още доста за проучване. Този персонаж може да откри място във всеки филм ", споделя Хоакин Финикс за " Лос Анджелис таймс ".

Същевременно преди дни бе оповестено, че " Жокера " е минал границата от 1 милиард $ в интернационалния бокс-офис. Така той става първият филм, категоризиран като несъответствуващ за лица под 17 години без компаньон, с сходно достижение.

Това не е първият връх за " Жокера ". През дебютния си уикенд продукцията осъществя 93,5 милиона $, отбелязвайки връх за филм, излязъл на екран през октомври. Само през първите си три седмици по кината лентата събра 737,5 милиона $.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР