Режисьорът Стивън Спилбърг се отказа от режисирането на предстоящия нов

...
Режисьорът Стивън Спилбърг се отказа от режисирането на предстоящия нов
Коментари Харесай

Спилбърг няма да режисира новия Индиана Джоунс, фенове искат спиране на филма

Режисьорът Стивън Спилбърг се отхвърли от режисирането на идния нов филм за Индиана Джоунс, предадоха международните кино медии.

Той ще продължи да взе участие в лентата, само че като продуцент. Очаква се мястото на режисьор да бъде поето от Джеймс Манголд, който режисира една от номинираните за „ Оскар “ ленти тази година „ Форд против Ферари “.

Това значи, че безименният към момента пети епизод на Индиана Джоунс ще бъде първият филм в 39-годишния франчайз, който не е режисиран от Спилбърг.
Не ме наричай " младши ": Харисън Форд за пети път в ролята на Индиана Джоунс 12 години след последния филм, именитият археолог ще се впусне в ново премеждие
Решението му да не режисира този път било подбудено от желанието да „ отстъпи наследството на героя на по-младото потомство, което да покаже своята история “.

След като новината беше обявена от „ Варайъти “, почитатели на паметната поредност за археологът екшън воин останаха шокирани. Много от тях приканиха продукцията да бъде спряна без присъединяване на паметния режисьор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР