Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар.

Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар. ...

Налетяха на Командарев с псувни! За малко да блъснат режисьора с кола


Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар. Автомобил, управляван от едър мъж, едва не го прегазил, докато избирал зеленчуци. След като бил издърпан от непознати, последвал скандал с размяна на остри реплики и обиди от шофьора на автомобила и тълпата, в която бил 54-годишният кинаджия.

„Добре съм, не се стигна до саморазправа. Описах всичко, умишлено не споменах мястото“, коментира той пред „Телеграф“.

Режисьорът разкрива какво се е случило първо в официалния си профил във Фейсбук. Решава да не спестява подробности като единственото, което запазва в тайна, е място то, на което се е разигра инцидентът.

„На един мой любим пазар се случи случка. Пазарувам аз праз, пащърнак и ранна коприва. Чувам викове. Ръце ме хванаха и дръпнаха настрани. Кола, управлявана от едър избирател, даваше мощно назад сред пазаруващите и за малко да ме блъсне сериозно. Хората думкаха по тавана на колата, но той упорито не спираше с рязката маневра. Накрая едрият избирател спря, излезе от колата, започна да ни псува на майка и налетя да се бие. Доста хора се събраха, така че до бой не се стигна", гласи част от публикацията на Командарев.

Очаквано историята провокира възмущение, тъй като обичаният режисьор се е отървал на късмет. Стефан не прикри и изненадата си, че според мъжа, който е щял да го прегази, той е бил виновник. „Аргументите освен псувните бяха, че аз съм виновен, защото не съм гледал, докато пазарувам", допълва още Командарев.

Източник: hotarena.net