Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар.

...
Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар.
Коментари Харесай

Налетяха на Командарев с псувни! За малко да блъснат режисьора с кола

Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар. Автомобил, ръководен от наедрял мъж, едвам не го прегазил, до момента в който избирал зеленчуци. След като бил издърпан от непознати, последвал скандал с замяна на остри реплики и обиди от водача на автомобила и тълпата, в която бил 54-годишният кинаджия.

„ Добре съм, не се стигна до разпра. Описах всичко, съзнателно не загатнах мястото “, разяснява той пред „ Телеграф “.

Режисьорът разкрива какво се е случило първо в формалния си профил във Facebook. Решава да не икономисва детайлности като единственото, което резервира в загадка, е място то, на което се е разигра случаят.

„ На един мой обичан пазар се случи преживелица. Пазарувам аз праз, пащърнак и ранна коприва. Чувам крясъци. Ръце ме хванаха и дръпнаха встрани. Кола, ръководена от наедрял гласоподавател, даваше мощно обратно измежду пазаруващите и за малко да ме блъсне съществено. Хората думкаха по тавана на колата, само че той настойчиво не спираше с внезапната маневра. Накрая едрият гласоподавател спря, излезе от колата, стартира да ни псува на майка и налетя да се бие. Доста хора се събраха, тъй че до пердах не се стигна ", гласи част от обявата на Командарев .

Очаквано историята предизвика отвращение, защото обичаният режисьор се е отървал на шанс. Стефан не прикри и изненадата си, че съгласно мъжа, който е щял да го прегази, той е бил провинен. „ Аргументите с изключение на псувните бяха, че аз съм отговорен, тъй като не съм гледал, до момента в който пазаря ", добавя още Командарев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР