Режисьорът Роман Полански ще прави исторически шпионски трилър за делото

...
Режисьорът Роман Полански ще прави исторически шпионски трилър за делото
Коментари Харесай

​Режисьорът Роман Полански ще снима филм за делото Драйфус

Режисьорът Роман Полански ще прави исторически шпионски трилър за делото " Драйфус ", съобщи Франс прес, като се базира на продуцентите.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Филмът ще е на френски и ще се споделя " J`accuse " ( " Аз упреквам " ) - увещание за фамозната фраза от отвореното писмо на писателя Емил Зола в поддръжка на капитана от еврейски генезис Алфред Драйфус, в което създателят упреква френското държавно управление в антисемитизъм. На британски работното заглавие е " The Dreyfus Affair " ( " Делото Драйфус " ).

Автор на сюжета е английският публицист Робърт Харис, работил с Полански по кино лентата от 2010 година " Писател в сянка ". Актьорският състав включва френската звезда Жан Дюжарден, който ще играе офицера от контраразузнаването, потвърдил, че Драйфус е бил погрешно упрекнат в шпионаж за германците. Ролята на Драйфус ще бъде поверена на Луи Гарел. Компанията " Леджънд филмс " удостовери, че фотосите ще стартират скоро в региона на Париж. Планира се във Франция филмът да бъде пуснат на 4 декември 2019 година
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР