Режисьорът на Хъшове Александър Морфов е отстранил актьора Евгени Будинов

...
Режисьорът на Хъшове Александър Морфов е отстранил актьора Евгени Будинов
Коментари Харесай

Сашо Морфов изхвърлил Евгени Будинов от `Хъшове`. Нямал морални качества - Култура

Режисьорът на " Хъшове " Александър Морфов е отстранил артиста Евгени Будинов от спектакъла на Народния спектакъл. Будинов бе народен представител от ГЕРБ и това е била повода за решението на Морфов. Инцидентът е от август предходната година, само че за случката се разбра през днешния ден от видео, оповестено на фейсбук профила на Тома Биков от ГЕРБ.

В него Морфов споделя, че харесва Будинов като артист, само че не и като човек.

Александър Морфов счита, че видеото е манипулирано и не споделя цялата истина на случилото се, само че не отхвърля, че е отстранил артиста от представлението, където той играе над 15 година

Будинов пък схванал за решението от сътрудниците си.

" Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми се обади и да ми го каже и аз взех решение да постъпя по-мъжки от него и да му звънна по телефона. Питах го: " Защо съм отхвърлен? ". Каза, че ме отстранява, тъй като съм член и съм бил народен представител от ГЕРБ. Аз го попитах: " Сашо, значи ти ме отстраняваш по политически аргументи? " и той сподели: " Да, премахвам те по политически аргументи. Нещо като артист към мен да имаш проблем? Той сподели: Напротив, Гецка. Много те одобрявам като артист, дори ще ми липсваш в представлението ", описа Евгени Будинов.



Александър Морфов разяснява пред Българска национална телевизия, че публикуваното видео е пипано и в него не участват всичките претекстове за отстраняването. Той удостовери, че цени Будинов като актьор, само че в тази ситуация ставало въпрос за морални полезности.

" Аз в никакъв случай не съм си и мислил и нямам право да не разрешавам на който и да било човек да взе участие в законова партия, само че тук става въпрос за морални императиви. Човек, който няма моралните качества, с цел да взе участие в това зрелище, аз имам цялостното право да го отстраня от представлението ", споделя режисьорът на " Хъшове ".

Морфов добавя, че това е бил главният претекст за отстраняването на Будинов от представлението.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР