Режисьорът Максим Генчев напуска "омерзен" движението на бившия омбудсман Мая

...
Режисьорът Максим Генчев напуска "омерзен" движението на бившия омбудсман Мая
Коментари Харесай

Максим Генчев напуска омерзен движението на Манолова

Режисьорът Максим Генчев напуща "омерзен " придвижването на някогашния омбудсман Мая Манолова - "Изправи се.БГ ". Това оповестява самият той в профила си във Facebook.

На вота напролет Генчев бе лидер на листата на ИМВ в Кърджали, а групировката даже завоюва мандат в този изборен регион. Така той за малко даже бе народен представител в 45-то Народно заседание. На вота за 11 юли обаче той не попада в листите.

Сега Генчев разяснява: "Като основател на гражданска платформа “Изправи се, България” през 2019г., с отвращение напущам, заради навлизане на паразити, службогонци и всевъзможни политикантски отпадници в придвижването, като сервирам съболезнования на водача Манолова! ".

В мненията под поста ви той дава да се разбере,че принос за решението му има и изявление на Татяна Дончева, която също е част от групировката. "След изказването на Дончева за коалиция с Движение за права и свободи, в случай, че върша филми против турското иго, а и Българска социалистическа партия, когато за един анекдот отиваш на улицата, нямам повече положителни усеща там ", споделя той. "Знаеш по какъв начин е в любовта ", написа пък Генчев под различен коментар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР