Режисьорът Максим Генчев напуска Изправи се! Мутри вън!, като една

...
Режисьорът Максим Генчев напуска Изправи се! Мутри вън!, като една
Коментари Харесай

Максим Генчев напуснал Изправи се! Мутри вън! заради Татяна Дончева

Режисьорът Максим Генчев напуща " Изправи се! Мутри вън! ", като една от аргументите за това била Татяна Дончева.

 Режисьорът Максим Генчев напуща Виж още

Dir.bg заяви през вчерашния ден за напускането му, като се базира на фейсбук страницата му:

" Като основател на гражданска платформа " Изправи се, България " през 2019г., с отвращение напущам, заради навлизане на паразити, службогонци и всевъзможни политикантски отпадници в придвижването, като сервирам съболезнования на водача Манолова!

Това е обществено изказване и апелирам да не свързвате името ми с тази злина! ".

Днес пред той разгласи претекстовете си за това решение:

Преди две години основахме тази градска платформа - " Изправи се " с извънредно благородната концепция да се оказва помощ на елементарните хора, на дребния бизнес, на фамилии и обособени хора, изпаднали в неволя.

Една щедрост имаше в цялата работа. Но тя се политизира.

В 45-ото Народно заседание се видя - някакви обединения започнаха да се стичат оттова, оттук...Взеха са демонстрират като дейните борци след 9 септември 1944 година Значи, който взел участие на митинга, към този момент е доста изявен герой за истина.

Започнаха едни груби намеси вътре в организационната работа, да се измества концепцията на " Изправи се ".

Беше ми препоръчано да поведа листа и за 46-ото Народно заседание, само че това не е по моята компетентност. Аз сътворявам филми, не мога да разобличавам, да пипвам извършители. Преди 10 години се бунтувах на тази тематика, в този момент желая за сътворявам нещо.

В Народното събрание се видяха тези паразити, службогонци и политикански боклуци. Татяна Дончева внезапно се гушна за зам.-председателско място, безусловно заряза всякаква връзка, стартира да хитрее от трибуната. Направи доста неприятно усещане.

Започнаха някакви егоцентрични отскоци всеки за себе си, всеки искаше да изрази своето его. Аз не съм склонен с тези неща, привикнал съм на екипна работа.

В събота Татяна Дончева направи огромна неточност. По Българска национална телевизия приказва за коалиция с Движение за права и свободи. Аз съм актьор, който основава игрални филми против турското иго. Изгледах това нейно изявление и се потресох. Тя си плямпа, каквото й падне. След всичко това нямам повече положителни усеща към тази коалиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР