Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са сред най-стабилните

...
Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са сред най-стабилните
Коментари Харесай

Люси Иларионов поряза Ани Хоанг за сватба! Режисьорът не иска венчило заради травма от предишен брак

Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са измежду най-стабилните двойки в попфолка, само че все пак не считат да узаконят връзката си, разбра HotArena.

Двамата са дружно от девет години, напаснали са напълно характерите си и са уверени, че са един за различен. Независимо от силата на възприятията си обаче Ани и Люси изрично считат да следват наклонността за общуване без брак. Противно на упованията, че певицата избира да не се подписва в гражданското, тъй като е прекомерно млада, огромният съперник на брака в действителност е Люси .

Истината за нежеланието му да се дами се крие в горчив опит от предишното. През 2006 година, в разгара на славата си, Люси мина под венчило с красивата, само че съдбовна моделка Преслава . Влюбеният Иларионов, който е артист по специалност, се срещнал с нея по време на фотоси и незабавно вдлъбнат по нея. Година след началото на връзката им й паднал на колене, писа „ Галерия “.

Част от огромните звезди на „ Пайнер “ помнят какъв брой обилна и богата женитба подвигна Люси с Преслава. След празненството обаче последователно връзките сред тях почнали да се утежняват . Люси мечтаел за бебета, а тя повече се радвала на облагите от неговата популярност. Един ден просто му декларирала, че не се вижда майка в близкото бъдеще и двамата се разделили.

Иларионов понесе много тежко развода и не криеше, че някогашната му е нанесла нечовечен удар, защото първоначално е твърдяла, че желае деца, само че след това се оказало, че не е по този начин.

Това оставя контузия в душeвността на режисьора и той се е зарекъл, че в никакъв случай повече няма да подписа брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР