Режисьорът Люси Иларионов и неговата половинка – певицата Ани Хоанг,

...
Режисьорът Люси Иларионов и неговата половинка – певицата Ани Хоанг,
Коментари Харесай

Люси Избесня И Срещу Сашо Кадиев

Режисьорът Люси Иларионов и неговата половинка – певицата Ани Хоанг, са гневни на Сашо Кадиев, водещ в bTV, и изпълнителката Мария Илиева поради изявленията им по адрес на чалгата.

Според Кадиев и Илиева попфолкът е провинен номер едно за опростачване на нацията и този род би трябвало да се забрани със закон. Синът на актрисата Екатерина Евро укрепи изказванията си, като съобщи, че младежите все по-рядко вървят на спектакъл и нямат никакви културни ползи. Новите генерации се вълнували единствено от цигари и кючеци.

„С Ани сме ядосани и не крием възмущението си. Чалгата постоянно е най-удобният провинен за всички „злини“. Не знам докога ще не престават тези словесни борби, само че от години все едно и също приказват по наш адрес“, съобщи пред „България Днес“ Люси.

Хоанг пък написа особено послание към Кадиев, което гласи:

„Г-н Кадиев, на майка ти какво й пречи да върви на спектакъл и да слуша чалга? Нищо! Дори се е снимала и в наши клипове. Спомняте ли си „ Едно МИ “? И освен тя. Христо Мутафчиев, Димитър Рачков, Ники Илиев, Асен Блатечки, Латинка Петрова, Евгени Будинов, Антоний Аргиров, Весо Ранков. Да не изреждам какъв брой артисти са били водещи на наши събития. И какво излиза? Мислещите артисти са благосклонни към тази музика. Или са меркантилни… Би било тъпо да е второто“, споделя Ани.

Иларионов е безапелационен, че макар неприятностите, които в последно време има, не стопира да работи и снима видеоклипове.

„Втори месец мина, откогато стреляха по колата ми. Никакво развиване, никаква правдивост. Ако знаех, че ще ме размотават за показания без краен резултат, нямаше да се занимавам с родната полиция“, добави режисьорът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР