Режисьорът Колин Тревъроу, който познаваме покрай блестящата му работа по

...
Режисьорът Колин Тревъроу, който познаваме покрай блестящата му работа по
Коментари Харесай

Какъв е трябвало да бъде финалът на Междузвездни войни

Режисьорът Колин Тревъроу, който познаваме около блестящата му работа по " Джурасик свят " се отдръпна от работата по деветия епизод на " Междузвездни войни " единствено няколко месеца, откакто одобри задачата.

Могат ли щурмоваците от " Междузвездни войни " да бъдат родители

Нагледно демонстрира фотографката Кристина Александерсън

Като причина той и един от сценаристите показаха, че имат огромни разлики по отношение на развиването на историята и визията на кино лентата. Така деветият филм одобри новото си име " Възходът на Скайуокър " и видяхме една крайна история на сагата, която доста от нас не чакаха.

Месец след излизането на последната част от последната трилогия на " Междузвездни войни ", Колин Тревъроу реши да разкрие по какъв начин е трябвало да се споделя по първичен проект филмът. Режисьорът демонстрира в илюстрации и някои от хипотетичните подиуми, които вероятно е трябвало да гледаме. Между тях попада сцена, в която Лея прикляка до Биби Ейт, Си Трипио, който се навежда над тежко ранения Арту-Диту, борба сред Кайло Рен и Дарт Вейдър и други.

Yes, this is from Duel of the Fates. But I’d never kill R2...he just took a bad hit. Happens to all of us. https://t.co/ekGMRUdV2g
— Colin Trevorrow (@colintrevorrow) January 24, 2020
С обява в своя Twitter той удостовери, че работното заглавие на кино лентата е било " Star Wars: Duel Of Fates " ( " Междузвездни войни:Дуел на съдбите`).

" Да, това е от " Дуел на орисите ". Но в никакъв случай не бих умъртвил Арту, просто е тежко ранен ", написа под кадривте Тревъроу, като добавя, че неговият филм сигурно би тръгнал в доста по-различна посока от " Възходът на Скайуокър ".

Какво да чакаме от " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър "

Последната и най-емоционалната борба за галактиката
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР