Режисьорът Джеймс Камерън все още се надява да заснеме четири

...
Режисьорът Джеймс Камерън все още се надява да заснеме четири
Коментари Харесай

Джеймс Камерън все още се надява да заснеме 4 продъжения на "Аватар"

Режисьорът Джеймс Камерън към момента се надява да снима четири кино лентата, продължения на научната фантастика " Аватар " от 2009 година, съобщи организация Ройтерс.

Камерън съобщи пред медиите, че сега се намира в стотния снимачен ден на второто и третото продължение на научно-фантастичната сага, според контракта си с филмовата къща " Туенти фърст сенчъри фокс " (21st Century Fox), която е в развой на продажба от филмовия колос " Уолт Дисни " (Walt Disney) като част от договорка за 52.4 милиарда $.

Ако продукциите се окажат сполучливи, Камерън ще пристъпи към реализацията на четвъртия и петия " Аватар ", за които към този момент е написал сюжетите.

" Аз съм персонално обвързван и с четирите продължения ", съобщи Камерън в студиото в Манхатън бийч в Калифорния, където се снимат продълженията. Снимки с герои и същества от четирите нови продукции са окачени по стените на студиата, само че те не бяха показани на репортерите.

През септември 2017 година се появиха известия, че Камерън е пристъпил към фотосите на продължението на " Аватар ". Той е най-скъп филм в историята с 2.8 милиарда $ от продажба на билети по целия свят. Излизането на втората част на кино лентата е планувано за 2020 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР