Режим на временна организация на движението се въвежда по ул.

...
Режим на временна организация на движението се въвежда по ул.
Коментари Харесай

Заради ремонта на автогарата в Плевен се въвежда временна организация на движение

Режим на краткотрайна организация на придвижването се вкарва по ул. „ Иван Миндиликов “, пл. „ Иван Миндиликов “ и ул. „ Георги Домусчиев “ в гр. Плевен, той е по отношение на осъществяването на дейностите по главен ремонт, използване на ограничения за енергийна успеваемост, налична среда и нова навесна структура на Автогара Плевен. Срокът на краткотрайната организация на придвижване е от 19.05.2021 година до 13.01.2022 година, реализатор на дейностите е „ ЕКОДИН “ ЕООД.
По време на строително-монтажните работи придвижването на моторни транспортни средства по пл. „ Иван Миндиликов “ пред Автогарата, ул. „ Иван Миндиликов “ в посока на придвижване към жп гарата и ул. „ Георги Домусчиев “ ще бъде лимитирано в част от платното за придвижване без прекъсване. Движението по улица „ Иван Миндиликов “ в сектора от кръстовището с бул. „ Георги Кочев “ до кръстовището с пл. „ Иван Миндиликов “ ще бъде неразрешено за придвижване на моторни транспортни средства като се изключи рейсове, обслужващи Автогарата. Те ще се движат еднопосочно. В горецитирания сектор на ул. „ Иван Миндиликов “ ще бъдат инсталирани краткотрайни автобусни спирки.
 Община Плевен подписа контракта за доставка на 14 нови електробуса и зарядни станции за тях Община Плевен подписа контракта за доставка на 14 нови електробуса и зарядни станции за тях
Договорът за доставката на 14 нови електрически рейса Yutong, в едно с в допълнение съоръжение, и 14 зарядни станции за тях беше под...
За въведената краткотрайна организация на придвижване ще бъдат поставени  пътни знаци и ще се нанесе краткотрайна маркировка по ул. „ Иван Миндиликов “ в сектора пред жп гара и ул. „ Георги Домусчиев “.
Пешеходното придвижване в сектора на Автогарата ще бъде лимитирано.
По ул. „ Георги Домусчиев “ платено паркиране ще бъде прекратено, като ще се забрани престоят и паркирането за времето на осъществяване на обекта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР