Регистрирана в Кипър компания ще бъде новият мажоритарен собственик на

...
Регистрирана в Кипър компания ще бъде новият мажоритарен собственик на
Коментари Харесай

Продадоха бившия хотел Шератон, на кого?

Регистрирана в Кипър компания ще бъде новият мажоритарен притежател на софийския хотел " София хотел Балкан ", някогашния " Шератон ". Дружеството е " Потамиро Лимитид ".
На 1 юни е бил подписан контракт, съгласно който то придобива 500 поименни акции от капитала “Наранджила Къмпани ”, което в действителност съставлява 100% от капитала ѝ. “Наранджила Къмпани ” пък е притежател на най-големия акционер на хотела “Бандола пропъртис лимитид ” с дял от 87,49%.
За промяната на собствеността на някогашния хотел “Шератон ” се схваща от документи, подадени до Комисията за финансов контрол. Те са оповестени и на уеб страницата на Българска фондова борса, написа 24 часа.
В тях се показва, че Комисия за защита на конкуренцията също е известена за договорката, само че няма публична информация на каква стойност е тя.
Според уведомлението от “Потамиро лимитид ” не се чака интервенцията да окаже влияние върху нито един продуктово-географски пазар в страната.
B кpaя нa пъpвoтo тpимeceчиe нa 2020 година “Coфия xoтeл Бaлкaн ” AД oтчeтe cпaд нa пpиxoдитe cи c мaлкo нaд 22% дo близo 5 милиoнa лeвa.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР