Регистрирахме партията си за участие в изборите самостоятелно, защото на

...
Регистрирахме партията си за участие в изборите самостоятелно, защото на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Регистрирахме се за изборите самостоятелно, защото на хората им писна от безпринципни коалиции

Регистрирахме партията си за присъединяване в изборите независимо, тъй като на хората им писна от безпринципни обединения, от сдружаване за власт и пари. „ Изправи се, България! " е организация, която от първия миг стои зад цивилен дела, поддържа разнообразни инициативни комитети, хора из страната. Ще разчитаме на поддръжката на деятели и на разнообразни цивилен организации, които във времето са водили своите борби и в този момент са подготвени да влязат в Народното събрание, с цел да ги продължат. Това сподели в студиото на „ Денят стартира " водачът на „ Изправи се, България! " Мая Манолова.

Според нея българските жители се нуждаят от същинска обществена опция и от лява партия, която да се погрижи за хората в условия на тежки рецесии.

Манолова разяснява целите, които залагат в политиките си като лява партия: „ Най-важно е повишение на приходите на българските жители, огромна трудова промяна сме оповестили. Също по този начин фрапантно нарастване на минималната работна заплата, която би трябвало да се съпоставя с издръжката живот. Целта е издръжката на живота, която е 1200 лева, да стане минимална работна заплата ".

„ Ние като политическа партия имаме една алена линия, която слагаме, а точно линията на беднотия. Не би трябвало да има работещи хора, пенсионери, хора с увреждания, които да живеят с приходи под линията на беднотия ", съобщи тя

Манолова сподели, че от „ Изправи се, България! " имат ясна позиция по какъв начин да се реши проблема с „ Газпром ".

„ Ние от „ Изправи се, България! " призоваваме служебното държавно управление да стартира диалози с „ Газпром ", само че да сложи три условия. Първото е безапелационен отвод на „ Газпром " да предявява искания за неустойки. Второ - доставките, които няма да може да създадем докрая на тази година, когато изтича контракта с „ Газпром ", да бъдат разсрочени за зимните месеци. Трето - преговаряне на цената с „ Газпром ", в това число и методът, по който се образува тя ", добави тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР