Регистрирахме партия ЧЕСТ водени от убеждението, че настоящата политическа система

...
Регистрирахме партия ЧЕСТ водени от убеждението, че настоящата политическа система
Коментари Харесай

Симеон Костадинов: Не е въпросът колко си голям или малък, а да имаш гръбнак

Регистрирахме партия " ЧЕСТ " водени от убеждението, че актуалната политическа система не дава нито една действителна опция за смяна. Става въпрос за структурно изменение на системата, която беше открита в страната ни след края на прехода. България с бързи крачки се движи към канала на историята.
Това съобщи в предаването " един от водачите на партия ЧЕСТ Симеон Костадинов. Припомняме, че на 13 януари партията " Чиста, единна и суверенна родина " (ЧЕСТ) е вписана от Софийски градски съд в регистъра на политическите партии и управлението й показа в Българска телеграфна агенция нейните идейни правила, стратегия и проекти.. 
България с бързи крачки се движи към канала на историята. Това са обстоятелствата и те са справедливи. Ние се възприемаме като хора, които са призвани да сложат завършек на това и да слагат началото на нещо ново. Ние се противопоставяме на това, да ни дават западните страни като образец. Нашият образец са българските обичаи.
Не може да имаш социално-икономически модел, който обрича на бедност 90% от популацията в страната. Нашият модел е национално-патриотичен, закостенял и обществен. Ние считаме нацията за натурален венец на обществената еволюция.
Законодателният развой в България от десетилетия е еднакъв. Винаги се прави за да обслужи някакви частни и олигархични ползи. Общественият интерес е на последно място, в случай че изобщо бъде зачетен. Това би трябвало да обърнем като наклонност. Днес суверенът е едно изпразнено от наличие разбиране.
Трябва да спрем да живеем със съзнанието, че би трябвало да бъдем част от лагер, да имаме по-голям брат. Има редица образци за страни, които са по-малки от нас, само че съумяват да водят независима и суверенна политика. Запитан за образци в това отношение, Костадинов уточни прилежаща Гърция, Унгария и Полша. Не е въпросът какъв брой си огромен или дребен, а да имаш гръбнак ", счита той.
Пълното изявление гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР