Регионалната здравна инспекция във Велико Търново затвори четири заведения за

...
Регионалната здравна инспекция във Велико Търново затвори четири заведения за
Коментари Харесай

Заради неспазване на мерките: Затвориха 4 заведения във Велико Търново

Регионалната здравна ревизия във Велико Търново затвори четири заведения за публично хранене, тъй като не дават отговор на новите условия за работа. Проверка е направена и на лечебните заведения и медицински практики, дадени са наставления за неизпълнени противоепидемични ограничения, съобщи БНР.
Над 100 инспекции са направени от здравните инспектори през тази седмица в заведенията за публично хранене в област Велико Търново. Освен четирите спрени обекта, е формиран още един акт за нарушаване, дадени са и наставления за осъществяване на наложителни хигиенични и противоепидемични ограничения.
26 инспекции са осъществени и в Свищов, като там няма открити нарушавания, показаха от РЗИ. В лечебни заведения за болнична и извънболнична помощ в региона са осъществени 36 инспекции по съблюдаване на противоепидемичните ограничения по отношение на Коронавирус – 19. Издадени са 2 наставления. 50 наставления са дали здравните управляващи в област Велико Търново на учебните заведения за организацията и провеждането на изпитите след 7-и и 12-и клас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР