Регионален офис на сдружението за подпомагане на малкия и средния

...
Регионален офис на сдружението за подпомагане на малкия и средния
Коментари Харесай

Офис в подкрепа на малкия и средния бизнес отриха в Хасково

Регионален офис на сдружението за подкрепяне на дребния и междинния бизнес- Обединени бизнес клубове откриха в регионалния град. 

В народен мащаб членуват над 2000 компании, сподели ръководителят на ОБК Веселин Халачев на конференция през днешния ден. В Хасково са изявили предпочитание да станат част от сдружението представители на строителния отрасъл и автошколи. От Харманли вземат участие винарски мазета.

Регионалната конструкция в Хасково се намира на пл. ”Свобода ” 2, а регионален координатор ще бъде Георги Георгиев.

Организацията съставлява ползите на дребния и междинния бизнес. България е на едно от последните места по предприемачество и по внедряване на нововъведенията, разяснява Халачев. Също по този начин обществото е едва осветено по опциите за асимилиране на европейски средства по стратегиите. От сдружението оферират съвещания за стратегиите, образования и помощ при оформяне на плановете.

На днешната среща участваха още Валентина Маринова- член на Управилния съвет, отговаряща за развиването на организацията,  Кремена Димитрова- шеф на дирекция „ Европейски фондове ” и организационният секретар Мирена Макрова.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР