Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от главните действащи

...
Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от главните действащи
Коментари Харесай

Искате да псувате?! Вижте жената на съдията Нестор от финала на Мондиала /снимки/

Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от основните настоящи лица на финала на Мондиал 2018 в Русия сред Франция и Хърватия (4:2). Той отсъди противоречива дузпа за Франция при 1:1, с което наклони везните в интерес на "петлите ", които довършиха своя противник през втората част.
Самият Питана има много забавен живот и отвън футбола. През 1997 година той се снима във кино лентата "Ярост ", като ролята му е на надзирател в пандиза. На млади години той е играл баскетбол, бил е избавител на плажа и защита на бар. Внушителната му атлетична фигура го прави един от най-запомнящите се рефери в света.
Нестор Питана има два брака зад тила си. През 2015 година той се дами за повторно, а избраницата му е аржентинския модел Ромина Ортега. Няколко дни преди сватбата той й се изяснява в обич непосредствено в ефир преди мач, който управлява.
"Скъпа, изпращам ти своята гореща и буйна целувка. В неделя ти ще станеш моя жена. Обичам те и съм благополучен ", споделя Нестор.
Двамата имат две деца: наследник Франческо и щерка Тициана. Въпреки, че е към този момент майка, Ромина не стопира да качва провокативни фотоси в обществените мрежи, в това число и такива, на които е без облекла. Като цяло тя обича по свободно облекло, с цел да демонстрира тренираното си под вещия взор на Нестор тяло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР