“Рефан България“ спечели поредното си заслужено отличие. Този път при

...
“Рефан България“ спечели поредното си заслужено отличие. Този път при
Коментари Харесай

Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически Оскар

“Рефан България “ завоюва следващото си справедливо отличие. Този път при награждаването на най-успешните планове в Балканския туризъм за 2017 година в хотел Premier Best Western в София,под вещата организация на организация Vip Communication.

Трикратната международна шампионска по бокс - завърналата се от Щатите Дейзи Ланг - Десислава Кирова, която популяризира България във всички краища на света със силата, хубостта и смелостта на българката, връчи специфичната премия Best Cosmetic Brand in Tourism 2017 на козметичния водач REFAN, който също популяризира страната ни по света със своите над 400 бутика в Европа и в други континенти.



Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни артикули, основани на даровете от великодушната природа. Пловдивската компания се утвърди като обичана марка освен на българите, а и в доста страни по света.



“Рефан България “ четири пъти е удостоена с премията на Forbes Business Awards. Освен международните оценки от Париж и Барселона марката получи и наградата „ Най-добър български франчайзинг в Европа “, тъй като предлага разпознаваеми артикули с съвършено качество, основава сполучлив франчайзинг модел, подтикващ дребния и междинния бизнес, оценен на национално и международно равнище.

Всеки нов артикул на компанията бързо се трансформира в шлагер и печели безапелационно от ден на ден фенове в целия свят. Козметиката на REFAN се е наложила като красива визитка на страната ни и магичен знак с паметен мирис.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР