Редовният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) през март 2022

...
Редовният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) през март 2022
Коментари Харесай

Бербатов: Събрани са подписи на 309 клуба за изборен конгрес на БФС през март

Редовният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) през март 2022 година ще бъде избирателен. Това заяви претендентът за президент на организацията Димитър Бербатов, който разгласи че са събрани подписи, с цел да може това да се реализира.

"Към футболната общност в България - Конгресът на БФС през март 2022 година ще бъде избирателен! 309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 година за това Конгресът на БФС през март 2022 година да бъде избирателен и да премине по съответен дневен ред. Промяната в управлението на футболния съюз идва и е неизбежна ", гласи известие в страницата във "Фейсбук " Р-Еволюцията идва.

Преди дни заяви, че не се е отказал от това да оглави БФС и за следващ път сподели, че през октомври е нелегитимно. Рекордьорът по голове беше надвит от Михайлов с 11 гласа, само че претендира, че е трябвало да бъде извършен балотаж.

"Знаем и за писмата, които БФС събира посредством зоналните ръководители. Писма, които нямат никаква юридическа стойност. Огромен брой от клубовете в страната се поучаваха с нас какво да вършат. Истината е, че страха от това по какъв начин БФС ще реагира по отношение на инакомислещите към момента го има. Клубовете се тормозят, че може да стартира чистка и изключване на клубове, подкрепили "Промяната " и нашия екип ".

"Сега от БФС ще извадят 300-400 от тези писма и ще се опитат да ги показват като директна поддръжка за тях. Клубовете обаче няма да им повярват, тъй като знаят, че зад тези писма не стои същинска поддръжка, а единствено финтиране на апарата на БФС. Нека в централата в Бояна си живеят с тази илюзия, в случай че изобщо й имат вяра. На конгреса ще се сблъскат с реалноста ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР