Redmi е подготвила ново устройство за своята номерирана серия, носещо

...
Redmi е подготвила ново устройство за своята номерирана серия, носещо
Коментари Харесай

Redmi 12 може да дебютира през следващите 10 дни

Redmi е подготвила ново устройство за своята номерирана серия, носещо името Redmi 12. Неотдавнашни течове разкриха, че дизайнът на това устройство този на iPhone 14 Pro. В момента се появи ново известие, в което в детайли се разказват цените, цветовите разновидности и достъпността на Redmi 12.

Консултантът Парас Гуглани, в съдействие с NewzOnly, съобщи, че Redmi 12 се чака да се предлага на цена от към 155 $ за базовата си версия, която ще е формирана от 4GB оперативна памет и 128GB място за предпазване на файлове. Говорителят също по този начин допуска, че Redmi 12 може да се появи на пазара и да стане наличен за покупка през идващите 10 дни.

Беше обявено още, че Redmi 12 ще бъде показан в три атрактивни цвята: наследник, черен и сребрист. Тези цветови разновидности ще бъдат пуснати на пазара надлежно като Sky Blue, Midnight Black и Polar Silver.

Говори се, че Redmi 12 разполага с 6,79-инчов LCD-дисплей с резолюция Full HD+ 1080 × 2400 пиксела. Той ще има разрез във тип на отвор в центъра на екрана и 90Hz периодичност на освежаване за гладко приплъзване и сензитивност при досег.

Говори се, че в основата на устройството ще стои чипсетът MediaTek Helio G88, който евентуално обезпечава прилична продуктивност, дружно с графичния процесор Mali G52. Очакванията са да се предлага във разновидности с 4GB или 8GB RAM и 128GB или 256GB разширяема памет, посредством слот за microSD карта.

Твърди се, че Redmi 12 ще бъде с фирмената обвивка MIUI 14, която е основана на Android 13, предлагайки на потребителите познатия програмен продукт с спомагателни настройки за персонализация. От позиция на опциите за снимка и видеозаснемане, слуховете допускат, че апаратът ще бъде оборудван с 50MP съществена камера, 8MP ултраширокоъгълен обектив и 2MP помощен датчик, допълнен от LED мълния. За селфита е планувана предна 8-мегапикселова камера.

Ако слуховете се осъществен, Redmi 12 може да има 5000mAh батерия, която ще обезпечи задоволително време за самостоятелна работа на апарата. Той може да поддържа 18W бързо зареждане посредством своя порт USB Type-C, който обезпечава комфортно зареждане. Размерите ще са почти 168,60×76,28×8,17 мм, а тежестта — към 198,5 грама, което евентуално демонстрира тъничък и лек дизайн.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР