Редките случаи на тромбози след ваксинация с препарата на АстраЗенека

...
Редките случаи на тромбози след ваксинация с препарата на АстраЗенека
Коментари Харесай

Редките случаи на тромбози след ваксинация с "АстраЗенека" са по-често при млади жени

Редките случаи на тромбози след имунизация с препарата на " АстраЗенека " се виждат единствено след първата доза и по-често при млади дами, които вземат контрацептиви. Това изясни пред Българска национална телевизия шефът на Центъра по заразни и паразитни заболявания и член на Националния действен щаб проф. Тодор Кантарджиев:

" Тромбозите стават единствено при първата игла, при втора игла няма разказани тромбози. На три милиона една тежка тромбоза, на три милиона имунизирани, само че се случват при дами, млади дами, във фертилна възраст, дами, които взимат контрацептивни средства и нещо доста забавно, сътрудниците в Германия, през вчерашния ден разговарях с сътрудници от Федералната република, виждат, че рискът е когато дамата е в овулация и получи първата инжекция от " АстраЗенека ". Това си е едно ново заболяване, което аз назовавам имунна тромбоза, това е разследване на имунната система ".

Проф. Тодор Кантарджиев удостовери, че през месеците май-юни в България ще дойдат задоволително количества РНК ваксини, благодарение на които ще може да се реализира групов имунитет.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР