Реджеп Бадев безспорно е най-недолюбваният от зрителите участник в Hell`s

...
Реджеп Бадев безспорно е най-недолюбваният от зрителите участник в Hell`s
Коментари Харесай

Реджеп от Hell`s Kitchen готвил за Роберто Баджо

Реджеп Бадев несъмнено е най-недолюбваният от феновете участник в Hell`s Kitchen този сезон, видя HotArena.

30-годишният готвач показва високо самочувствие и стремителност даже и пред началник Виктор Ангелов. Всъщност Реджеп има характер и емоционалност, присъщи за италианците, което не е инцидентно, поради обстоятелството, че живее на Ботуша от 5-годишен. 

Реджеп се е сблъскал с значително компликации поради детството си в непознатата страна и дефинира детските и тийнейджърските си години като най-голямото си тестване. Самочувствието му обаче не е напълно безпочвено . Едва на 30 години той към този момент е основен готвач в огромен хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал достойнството да готви за един от най-великите италиански футболисти Роберто Баджо . Не му поднесъл обаче някое засукано ядене, а сандвич с миди Сен Жак. Но тъй като в живота нищо не е единствено черно или бяло, Реджеп е имал и много рискови моменти в кухнята. 

 Най-страшният от всички е когато 40 тона олио се запалили пред очите му, само че за благополучие се разминал на косъм от съдбовния случай. В детските си години не желал да стане готвач, а водач. Семейството му обаче настояло да се насочи към занаята в кухнята. Днес не съжалява, тъй като с годините разкрил, че кулинарията е същинска пристрастеност. 

След като стигна равнище основен готвая в огромен хотелски комплекс, Реджеп мечате да стане кулинарен критик и да обикаля целия свят. Разбира се, желае и да отвори личен ресторант. В Hell`s Kitchen влиза, с цел да стане прочут. Вероятно скандалното му държание също е добре премислена тактика, с цел да изпъкне. Зрителите помнят, че Реджеп се прояви още при започване на шоуто като провокира съперника си Димитър, който от своя страна го ритна и беше изпъден от началник Ангелов, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР