Редица звезди имат собствени сайтове, от които продават свето творчество

...
Редица звезди имат собствени сайтове, от които продават свето творчество
Коментари Харесай

Тейлър Суиф знае как да спечели дамите

Редица звезди имат лични уеб сайтове, от които продават свето творчество и разнообразни предмети, върху които най-често изписват имената си. Певицата Тейлър Суифт употребява същите маркетингови трикове, само че неотдавна изненада феновете си с едно по-нестандартно предложение.
 Тейлър Суифт, Billboard и най-високоплатените музиканти за 2020 година
Най-високоплатените музиканти за 2020 година

Има ли изненади по върховете

Скоро следва да излезе новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor`s Version) с нейни преработки на истинските части от по-стария Red. Едва ли има почитателка, която да не е забелязала пръстена, върху ръката на младата звезда, който свети от обложката на идния й албум.

Не знаем коя концепция й хрумва първо - просто да впечатли с бижуто или подсъзнателно да накара повече дами да го пожелаят, само че сега имитация на същия пръстен се продава в онлайн магазина й.

И неслучайно е реплика, тъй като оригиналът е от платина, с диаманти и коства 7 390 щатски $.

Бижутерката Кати Уотърман и щерка й Клеър Уинтър Кислинджър го подаряват на Тейлър Суифт през 2011 година и Суифт го носи, до момента в който записва албума си Red от 2012 година

Младата изпълнителка връща жеста тогава, само че по собствен метод. Уотърман и Кислинджър са измежду първите, които чуват песните от него, преди да бъдат издадени, освен това персонално от изпълнителката.

" Беше отлично, че Тейлър прекара време с нас, готвейки, печейки пайове и пускайки новата си музика, което ни накара да се почувстваме като част от процеса ", споделя Кати по какъв начин се е отблагодарила Суифт за скъпия подарък.

" Нашето другарство постоянно е било в действителност значимо за мен. Тейлър е непрекъснат, благонадежден другар ", продължава Кати с похвалите по адрес на приятелката си Суифт.
 Принц Хари, Меган Маркъл и жестът на Тейлър Суифт при визитата им в Ню Йорк
Жестът на Тейлър Суифт към Хари и Меган

На това му се споделя същински другар

Репликата на скъпия пръстен е направена от посребрен метал и цирконий, коства 45 $ и ще бъде пуснат в продажба от 12 ноември на. На същата дата ще излезе и новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor`s Version). А по-нетърпеливите могат и в този момент си поръчат авансово бижуто, в това число и от България.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР