Редица сектори са изправени пред фалити и освобождаване на работници

...
Редица сектори са изправени пред фалити и освобождаване на работници
Коментари Харесай

АИКБ пак иска помощ заради тока, подкрепя зеления сертификат

Редица браншове са изправени пред банкрути и освобождение на служащи поради спад в разноските поради рестриктивните мерки и ограниченията, които са наложени. Това съобщи ръководителят на АИКБ Васил Велев пред Българска национална телевизия.

От година АИКБ упорства да има мярка, която да поддържа закрепените и непрекъснатите разноски на фирмите при внезапен спад на фирмите. Кризата се развива и излизането от нея доста несиметрично и е на петна в преработващата промишленост, уточни Велев.
 Заведенията с 80% спад в оборота поради зеления документ, излизат на народен митинг Заведенията с 80% спад в оборота поради зеления документ, излизат на народен митинг
Браншовите организации на заведенията ще се включат в народен митинг на 28 октомври 2021 година Ето какво се споделя в тяхно известие:...

АИКБ поддържа зелените документи и Велев твърди, че е въведен по тяхно предложение. АИКБ упорства от работодателите да основат облекчение за служащите и да насърчат имунизирането. Тестването е методът да действат обектите, сподели още Васил Велев.

По думите му, мярката 60/40 можела да бъде с по-добър дизайн, а другата мярка при стартиране в неплатен отпуск също е финансирана от актуализацията на бюджета. Третата мярка е за родителите, чиито деца се образоват онлайн. Това, за което в от през вчерашния ден бием камбаната е, че опитите за поддръжка и възобновяване от надвзетите разноски за електрическа енергия, да се лимитират в допълнение.

Велев упорства още за решение по отношение на цената на електрическата енергия, което да важи до края на зимния сезон. Такова решение има, само че АИКБ не вижда да се работи по него. Васил Велев желае умерени цени на електрическата енергия и прекъсване на инфлацията, която продължава да пораства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР