Редица продукти на Xiaomi, вкл. смартфони, се предлагат с намаление

...
Редица продукти на Xiaomi, вкл. смартфони, се предлагат с намаление
Коментари Харесай

Xiaomi обяви 10-дневен „Черен петък” у нас


Редица артикули на Xiaomi, включително смарт телефони, се оферират с понижение от през днешния ден в комерсиалната мрежа у нас
(снимка: MI Blog)

Черният петък на Xiaomi в България стартира през днешния ден и ще продължи до 28 ноември, т.е. 10 дни. По традиция Black Friday е в последната седмица на ноември, само че търговците у нас го изтеглиха с една седмица напред, а някои от тях удължиха акциите си.

В рамките на Xiaomi Friday сътрудниците на компанията оферират специфични понижения на определени артикули с китайската марка. Купувачите могат да пазарят на преференциални цени в оторизирания магазин на Xiaomi в столичния Парадайс Център, както и в партньорската ритейл мрежа на марката.

От 22-ри до 28 ноември в Парадайс Център ще се оферират на понижени цени смарт телефони, безжични слушалки, пречистватели за въздух, скутери и други смарт устройства на Xiaomi. Цените могат да се видят на място.

Redmi Note 9 Pro е измежду най-достъпните смарт телефони на Xiaomi по време на Черния петък
(снимка: Технополис)

От през днешния ден в Технополис също са налични артикули на Xiaomi с понижени цени, по-специално смарт телефони Xiaomi и Poco. Предложенията там са годни до 21-ви ноември. Така да вземем за пример, моделът с 6,67-инчов екран, 6GB RAM и 64GB сторидж коства 349,99 лева вместо 419,99 лева (отстъпка от 70 лева.)

Poco X3 Pro е разполагаем за покупки с близо 10% понижение на цената този уикенд
(снимка: Зора)

В магазини „ Зора ” специфичните предложения на Xiaomi стартираха още през вчерашния ден – те се отнасят за общо 15 смарт телефона. Намаленията с до 15% във веригата също са годни до 21-ви ноември. Сред по-достъпните оферти е моделът с 6,67-инчов екран и памет 8GB/256GB, който се продава с понижение от 9,28% – за 489 лева вместо 539 лева (спестяване 50 лева.)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР