Редица пилоти и журналисти с подкрепата на община Самоков са поели

...
Редица пилоти и журналисти с подкрепата
на община Самоков са поели
Коментари Харесай

Автомобилни състезатели с благотворително събитие в помощ на малкият Боби

Редица водачи и публицисти с подкрепата на община Самоков са поели инициативата да оказват помощ на едно малко момче на име Боби в най-тежката му борба, а именно коварната болест детска церебрална парализа.

Малкият Боби не може да тича на воля с връсниците си и да води естествен детски живот. Затова неговите родители имат за цел да посетят профилиран център за увреждания в Турция с цел да му бъде помогнато. Поради тази причина на семейтството на Боби му е нужо да събере средства с които да подпомогнат лечението на момчето.

Тук на помощ идва автомобилната общественост, която провежда благотворителното събитие. Цели 10 водача от цялата страна с голям брой трофеи в рали, рали спринт и високопланинско нанагорнище, ще се съберат дружно със своите автомобили на 12-ти октомври от 10:00 часът на легендарното от рали „ България “ трасе между гр. Самоков и с.Бели Искър.

Те ще дават уникалното преживяване на всеки един почитател и любител на спорта да седне на дясната седалка на подготвени за рали коли в истинска рали права. Таксата за возене ще бъде в размер на 100 лева на човек,като цялата сума ще бъде преведена за лекуването на малкия Боби.

Возещите се ще могат да влязат в ролята на навигатор на имена като Павел Лефтеров, Петър Гьошев, Боби Григоров, Костадин Щерев, Иван Георгиев, Георги Янков, Христо Георгиев, Косю Йорданов и др.

Представителя на уредниците Мартин Нацев също разкри, че ще има и изненада за присъстващите, както и още топ водачи, които ще бъдат разкрити по време на събитието.

Записването за място на дясната седалка става авансово,само на телефон 0894627239. Списъкът със заплатилите таксата за возене ще бъде оповестен в деня на мероприятието,за да бъде всичко прозрачно.

Пълна информация за събитието можете да научите от .

Списък на част от водачите и техните автомобили:

1.Павел Лефтеров - Lotus
2.Петър Гьошев
3.Костадин Щерев – Subaru Impreza
4.Косю Йорданов
5.Иван Георгиев – Lancia Delta Integrale
6.Боби Григоров – Mitsubishi Lancer Evo IX
7.Георги Янков – Mitsubishi Lancer Evo IX
8. Христо Георгиев – Subaru Impreza
9. Иван Георгиев – Lancia Delta Intregrale (Martini Racing)
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР