Редица европейски грандове са готови да наддават за нападателя на

...
Редица европейски грандове са готови да наддават за нападателя на
Коментари Харесай

Байерн, Тотнъм и Барселона в битка за младата сензация на Шалке

Редица европейски грандове са подготвени да наддават за нападателя на Шалке Матю Хоп. 20-годишнит американец е един от дребното светли лъчи в отбора на „ кралоско-сините “ през тази другояче ужасяваща акция за тях.

„ ЕSPN “ написа, че немският първенец Байерн към този момент търси дълготраен заместител на Робърт Левандовски и има вяра, че го е намерил в лицето на младия американец. Смята се, че Хоп ще коства към 20 милиона евро, откакто се чака Шалке да изпадне от Бундеслигата след края на сезона и ще се нуждае от свежи пари в близко бъдеще.

Изданието добавя, че и двата клуба са били в контакт и, че се чака да бъде подписана договорка „ в близко бъдеще “.

Bayern appear to be close to signing Schalke striker Matthew Hoppe (20). Hoppe could join Bayern 'in the near future'. Schalke are experiencing a serious economic crisis and want to sell players in the next few months. The amount of the transfer can reach €20m []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Испанският „ AS “ обаче е на друго мнение. Изданието оповестява, че Тотнъм също е осъществил контакт с Шалке.

Барселона и Аякс също са заинтригувани да подпишат с 20-годишния футболист, само че „ AS “ добавя, че „ шпорите “ се обрисуват като любимец за подписа му.

В отчета се оповестява още, че интерес към Хоп има и от страна на ПСВ Айндховен, Виляреал и Валенсия. Самият нападател, който има пет гола през сезона, към този момент е приказвал с клуба за желанието си да си тръгне през лятото.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР