Редица европейски държави, след Унгария, отстъпват на искането на руското

...
Редица европейски държави, след Унгария, отстъпват на искането на руското
Коментари Харесай

Bloomberg : ЕС е на предела си да налага повече санкции на Русия

Редица европейски страни, след Унгария, отстъпват на настояването на съветското управление да заплащат за газ в рубли. Агенция Bloomberg отбелязва, че Европейският съюз евентуално е " покрай достигането на лимита " на способността си да постанова ограничаващи ограничения против Русия. Както се отбелязва в публикацията, членовете на общността не са съумели да нанесат сериозен удар върху „ доходната енергийна промишленост “.

„ Вниманието беше ориентирано към отхвърли на Унгария да поддържа глобите, само че други страни отстъпват на настояването на съветския президент Владимир Путин да заплащат за газ в рубли “, показват създателите. Компаниите на всички места купуват съветски газ от сметки в рубли на фона на смесени предизвестия от Европейската комисия.

„ Нелицеприятната картина демонстрира какъв брой стеснен е Европейски Съюз да води твърда изразителност с дейности, което изисква единогласие на всички 27 държави-членки “, акцентират създателите на публикацията. Освен това, съгласно тях, е имало разединение сред западните и източните страни – членки на Европейски Съюз. То се демонстрира във връзка с военната помощ за Украйна, вероятностите за договаряния с съветското управление, както и какви условия би трябвало да одобри Киев, в случай че бъде подписан кротичък контракт.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР