Редекцията на news.bg получи официално становище от Wizz Air по

...
Редекцията на news.bg получи официално становище от Wizz Air по
Коментари Харесай

Уиз Еър намира обяснения за всички свои полети и казуси

Редекцията на news.bg получи публично мнение от Wizz Air във връзка полетите Франкфурт-София, София-Катания и София-Варна.

Собствена инспекция на Wizz Air демонстрира съгласно тях, че сигналът, който е получен от БТВ за ранно политане на полет Франкфурт-София на 31 август е погрешен и полетът дори е изхвърчал със забавяне.

 Продължават проблемите с
Продължават проблемите с " Уиз еър "

Компенсация не е била препоръчана, а е трябвало да купят нови билети

" Полет W6 4330 на Wizz Air от Франкфурт до София на 31 август отпътува с 42 минути забавяне заради късното идване на самолета. Полетът излетя с 205 пасажери на борда, 9 пасажери не се появиха на изхода в точния момент, с цел да се качат на борда на самолета, a 2 пасажери не бяха позволени от наземния личен състав поради тяхното неуважително държание. Wizz Air общително припомня на своите пасажери да идват на изхода към самолета (гейта) най-малко 30 минути преди часа на отлитане по график и да ревизират постоянно екраните на летището, с цел да избегнат изпускането на полет ", изяснява компанията.

По отношение на полетите София-Катания и София-Варна Wizz Air, изяснява, че закъсненията на полетите в авиосектора поради неприятни метерологични условия са нещо всекидневно, както и належащо за сигурността на пасажерите и екипа.

 Обновена
" Уиз еър " отсрочват полет от Варна до София с над 2 часа

Проблемите в самолетната компания не свършват

" Полет W6 4375 на Wizz Air от София до Катания на 3 септември бе отклонен към Малта заради мощен вятър на летището в италианския град.Самолетът се приземи устойчиво и след презареждане с гориво полетът продължи към Катания, пристигайки на летището с 2 часа забавяне ", разясняват от компаията.

Допълват, че " като резултат полет W6 4376 от Катания до София, полет W6 4447 от София до Варна и полет W6 4448 от Варна до София също излетяха с 2:30 часа закъснение. Wizz Air откровено се извинява на всички наранени клиенти за породеното стеснение, само че за нас сигурността на пасажерите и екипажа е приоритет номер едно. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР