Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли. НАДЕЖДА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли. НАДЕЖДА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 юли

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 7 юли.
НАДЕЖДА ОТ БЪЛГАРСКО ПРОУЧВАНЕ ЗА ЛЕКАРСТВО, ИЗВЪНРЕДНАТА ОБСТАНОВКА ОСТАВА ДО КРАЯ НА ЮЛИ
Български екип е доста покрай разкриване на лекарство против ковид. Това сподели здравният министър Кирил Ананиев на специфична конференция.
САГАТА КТБ: ПАК ЛИ СХЕМА НА ОПРАСКВАНЕ, ОТ ДЪРЖАВЕН ОРГАН?!*
Със правосъдно решение № 664 от 22.04.2015, постановено по т.д. 7459/2014, VI-4 на Софийски градски съд е оповестена несъстоятелността на " Корпоративна комерсиална банка " АД, ЕИК 831184677.
ОТИВАМЕ НА ТРЕТА ИНСТАНЦИЯ, КАТЕГОРИЧНА Е ИВАНЧЕВА
От 20 на 8 години бе понижена присъдата за някогашния кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева от Апелативния профилиран углавен съд. Първоначалната присъда от първоинстанционния Спецсъд бе напълно анулирана.
КОГА СОФИЯ ЩЕ ДОСТИГНЕ КРИТИЧНАТА ТОЧКА ЗА COVID-19 СПОРЕД ПРОФ. БАЛТОВ
Проф. Асен Балтов, шеф на Пирогов, разкри по кое време столицата ще доближи до сериозен миг в разпространяването на ковид.
ОТКАЗАНА ЛИ Е ЛИНЕЙКА НА ПОЧИНАЛИЯ ОТ COVID-19 МЕДИК Д-Р СТАМОВ?
Смъртта на 49-годишния доктор от столичната Спешна помощ, който загуби живота си от зараза с ковид повдига доста въпроси. Негов непосредствен другар и доктор – доктор Робърт Михов, описа пред bTV, че доктор Юлиян Стамов е откликнал на случая без информация, че отива при възпален и без нужната защитна екипировка. Според доктор Михов
СМОЛЯНСКА ОБЛАСТ Е ПЪРВА Пожарна охрана БРОЙ ЗАРАЗЕНИ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО Й
Общо откритите положителни на COVID-19 случаи от началото на пандемията са 346 в област Смолян. За последната седмица са 127, основно поради откритите случаи в завода за авточасти. Имаме два нови смъртни случая - жена на 84 година от Смолян и мъж на 86 година от Борино, с което смъртните случаи от началото на пандемията в региона стават 7
ЩЕ ПОВЛИЯЕ ЛИ КОРОНАВИРУСЪТ НА ДЕМОГРАФИЯТА?
Към сегашния миг популацията на Земята е 7,8 милиарда души, само че докога то ще нараства? Колкото и трагични да са последствията от пандемията на новия вирус в дълготрайното развиване на международното население, тя ще остави незначителна диря спрямо други епидемии в историята. Независимо от рецесията броят на хората нараства. Всеки ден се раждат 225 хиляди души, написа Der Standard.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР